FasTracKids Science

Mai sunt doar 3 locuri disponibile. Înscrieți-vă copilul chiar acum!

Copiii se nasc oameni de știință, au minți curioase și investighează în mod natural fiecare aspect al vieții lor.

FasTracKids folosește această curiozitate înnăscută și deosebit de pătrunzătoare a copiilor, inspirându-le mintea pentru explorarea lumii înconjurătoare.

Ce este Science?

Science este un curs ce se adreseaza copiilor intre 5 si 9 ani si este reprezentat cel mai bine de acronimul S.T.E.M. (Science, Technology, Engineering, Mathematics). Acest curs cuprinde o arie larga de teme care sunt explorate si dezbatute in amanunt prin diferite activitati si experimente. Temele si metoda prin care acestea sun transmise sunt gandite in asa fel incat copiii vor asimila si vor acomoda informatii stiintifice la un nivel inalt si isi vor dezvolta abilitati care sa-i ajute atat in scoala cat si in viata in general.

Centru educational
Centru educational

Scop Science:

Scopul Science este de a ajuta copiii sa isi descopere si sa isi dezvolte abilitatile prin imbinarea educatiei si a stiintei. Prin Science studentii FTK se familiarizeaza cu teme vaste de la ecologie la electromagnetism ce ii stimuleaza sa isi cunoasca potentialul cognitiv si sa problematizeze diferite subiecte actuale (poluarea, dezastre naturale).

Oferta Science

Educatie timpurie
Educatie timpurie
Educatie timpurie

Beneficiile programului Science

 • Expunerea la un nivel inalt de cunostinte din domeniul stiintelor;
 • Oportunitatea de a explora in amanunt subiectul propus prin diferite activitati si experimente si de a obtine competente privind tehnicile managementului de proiect;
 • Dirijarea energiilor creatoare ale studentilor spre domenii mai putin cunoscute si explorate de metode conventionale, acela al invantarii prin joaca, al experimentarii practice, al dezvoltarii creativitatii si gandirii analitice, al deprinderii lucrului in echipa pentru realizarea unui proiect;
 • Oportunitatea de dezvoltare a competentelor dincolo de aria curiculara;
 • Oferirea unei alternative educationale moderne la curriculumul scolar si la optionalele existente, venind sa completeze in mod fericit cunostintele stiintifice, tehnice si informatice;
 • Dezbaterea pe larg a fiecarui subiect;
 • Folosirea tehnologiei interactive ii angajeaza pe copii multisenzorial (auditiv, vizual si kinestezic) in desfasurarea lectiei, ceea ce duce la cresterea calitatii procesului educativ;
 • Incurajeaza colaborarea, promovand participarea, favorizeaza responsabilitatea si imbunatatesc abilitatile sociale;
 • Studentii FasTracKids invata sa devina autonomi si sunt stimulati pentru a actiona;
 • Studentii beneficiaza de integrarea invatarii bazata pe proiecte astfel, activitatile dint timpul cursului sunt diferite in functie de stilul fiecaruia de invatare. Aceasta ii ajuta pe toti studentii sa invete;
 • Copilul nu este obligatoriu sa fi trecut printr-o forma de scolarizare anterior sosirii la FTK.

Stiati ca…

Urmarea cursurilor conform programei americane, Science pregateste copiii pentru a fi cetateni educati intr-o lume schimbata profund de tehnologie, a fi pregatiti pentru carierele si oportunitatile secolului XXI, capatand o intelegere clara a principiilor si practicilor stiintei si tehnologiei.

Durată

12 luni

Frecvență

O dată pe săptămână

Copii in grupă

Maxim 8 copii / 1 instructor

Înscrieri

Oricând în timpul anului

Înscriere lecție demonstrativă


Testimoniale părinţi

“Pentru mine FasTrackids inseamna locul care ii trateaza pe micutii nostri cu aceeasi atentie si pricepere de care parintii sunt capabili ! Copiii nu ne simt lipsa in timpul petrecut acolo , se simt bine , in siguranta , sunt inconjurati de blandete si dragoste , totodata au libertatea sa exploreze , invata sa interactioneze , isi dezvolta abilitati de gandire si motricitate , invata sa isi exprime emotiile si nu sa le ascunda , invata sa comunice …. Am incredintat instructorilor FasTracKids 3 copii si cred ca orice copil merita un astfel de start !

Multumesc pentru tot ce faceti voi acolo !”

 

-Alina Buzia

“Am venit cu bucurie acum doi ani si jumătate, iar transformarea copilului s-a produs în bine încă de la primele întâlniri. Cumva… ne pare rău că vom crește, însă FTK va rămâne ancora de succes. Am crescut și eu ca părinte lângă FTK, nu doar copilul. Și mulțumesc. Din suflet.”

 

-Juleana Jule, Fastrackids Bucuresti

“O investiție în dezvoltarea armonioasă a copilului, cu programe interesante, bazate pe modul de a fi al fiecărui copil în parte!”

 

-Micu Valentin, Fastrackids Sibiu

“Cum trece pragul centrului, copilul începe sa se joace. Nu simte lipsa părinților, se simte ca acasă, se distrează, iar la sfârșitul programului constatam ca jucându-se a și învățat foarte multe lucruri… practice, concrete, utile… Iar a doua zi revine cu drag. Recomand!”

 

-Olesea Duman, Fastrackids Galati

“Am integrat FasTracKids în curriculum-ul grădiniţei noastre pentru a îmbogăţi cunoştinţele copiilor mici. Acest program stimulează creativitatea şi îmbunătăţeşte abilitatea copiilor de a gândi raţional, dar şi dezvoltă abilitatea lor de a rezolva probleme şi le sporeşte încrederea în sine. S-a dovedit a fi alegerea corectă pentru a deschide copiilor noştri calea spre succes. Primul an în care am implementat acest program a fost anul şcolar 2000/2001. Când acei copii au împlinit 9 ani, am fost pentru prima dată clasaţi pe primele zece poziţii pe ţară şi am rămas în top de atunci.”

 

-Rui Curica, Director de Şcoală, Rio de Mouro, Portugalia

“A fost o experienţă minunată pentru Smaran la FasTracKids. A început la vârsta de 3 ani şi vom termina la sfârşitul lui februarie. Când a început, era foarte timid şi nu era foarte sociabil. Dar acum a progresat atât de mult încât i-a lăsat în urmă pe cei de la şcoala lui. A învăţat foarte multe la FasTracKids, în special abilităţi sociale, munca în echipă şi abilităţi de comunicare. Suntem foarte mulţumiţi de progresul lui. Chiar ne-am propus să o înscriem şi pe fiica noastră în acest program.”

 

-Preetha şi Subramanyan, Părinţii lui Smaran de la FasTracKids (5 ani), Georgia, SUA

“Voi fi mereu recunoscătoare pentru serviciile aduse copilului meu, Rene Daniel. I-a fost de mare folos să se afle într-un astfel de program, care i-a oferit atât de multe, dar mai presus de orice, sunt recunoscătoare pentru toată dragostea ce i-a fost oferită. Copilul meu este fericit atunci când este cu voi!”

 

-Karla Lopez, mama lui René Daniel López (3 ani), Obregon, Mexic

“Vrem să vă mulţumim pentru experienţa extraordinară a lui Connor la Tabăra FasTrack! I-a plăcut în mod special săptămâna dinozaurilor şi el şi fratele lui încă se joacă cu (şi se întrec pentru) jucăriile de pluş, steagurile etc. A vorbit despre tabără în fiecare zi şi a fost foarte fericit să-i spună şi fratelui său, care tocmai a terminat grădiniţa, ce a „învăţat”. Vinerea trecută a fost atât de bucuros că „a învăţat despre T-Rex din nou azi!”. A mai zis şi că îşi iubeşte profesorii. Mulţumesc!”

 

-Sharon, mama lui Connor (4 ani), New York, SUA

“Vreau să vă spun cât de fericită sunt că Aris şi Vaia fac parte din FasTracKids. Sunt foarte încântată de program şi Aris, pentru prima dată de când a început grădiniţa, de abia aşteaptă să participe. Chiar a vrut să vină astăzi la şcoală, într-o zi de sâmbătă! Nu mi-a mai zis aşa ceva niciodată! Ştiu că se datorează noilor lui prieteni, dar e mult mai mult decât atât (este pentru prima oară)! Partea lui favorită este „Staţia de Învăţare”, vorbeşte în continuu despre ea şi i se pare că învaţă şi devine mai deştept. De aceea, VĂ MULŢUMESC mult de tot! De abia aştept să petrecem un an împreună.”

 

-Christiana, mama lui Aris şi a Vaiei (4 ani), California, SUA

“Shaan a participat la FasTracKids timp de un an şi jumătate înainte de a intra la grădiniţă anul acesta. La prima şedinţă cu părinţii, eu şi soţul meu am fost încântaţi să aflăm nu numai că Shaan se descurcă foarte bine, ci şi că este pregătit pentru clasa întâi. Succesul lui Shaan se datorează programului FasTracKids şi profesoarelor lui, d-ra Kippi şi d-ra Marla.”

 

-Anita, mama lui Shaan de la FasTraKids (5 ani) Georgia, SUA