FasTrack Music

Mai sunt doar 3 locuri disponibile. Înscrieți-vă copilul chiar acum!

gradinita particulara

Muzica, element indispensabil copilăriei, stimulează învățarea limbajului și dezvoltă abilitățile de ascultare necesare la grădiniță și la școală. Expunerea timpurie la muzică îmbunătățește memoria și atenția, dezvoltă creierul și are aspecte pozitive în ceea ce privește abilitățile matematice.

Prin premiatul curriculum ABC Music & Me™ , FasTrack® Music încurajează procesul de învăţare al copilului dumneavoastră, dar şi ritmul de dezvoltare, într-un mod creativ şi distractiv. Metodologia noastră sporeşte dezvoltarea creierului şi încurajează creativitatea şi încrederea în sine, inspiră imaginaţia şi curiozitatea muzicală. Cercetările noastre independente arată că participanţii la FasTrack Music fac progrese semnificativ mai mari în dezvoltarea abilităţilor lor lingvistice şi de alfabetizare în comparaţie cu cei care nu sunt înscrişi în program.

Găsiţi cursul potrivit pentru copilul dumneavoastră aici:

 

Sing and Play – Dansăm şi Ne Jucăm (1-2 ani)
Acest program a fost conceput pentru copiii foarte mici. El pune la dispoziţie un mediu bogat în stimulenţi, precum muzică, mişcare şi distracţie, pentru a crea şi întări căile neuronale ale bebeluşului dumneavoastră. Fiecare curs FasTrack Music Sing and Play creează o legătură specială între copil şi părinte, precum şi premisele unei pasiuni de durată pentru muzică. Sunaţi la cel mai apropriat centru pentru a vă înscrie copilul astăzi.

 

Wiggle and Grow – Dansăm şi Creştem (2 -3 ani)
Acest curs oferă copiilor activi posibilitatea de a explora şi de a descoperi, de a veni cu propriile lor idei şi de a răspunde într-o manieră proprie. Implicarea dumneavoastră asigură siguranţa de care are nevoie copilul. În timp ce folosiţi instrumente muzicale, cântaţi şi dansaţi, veţi descoperi o lume atrăgătoare în care puteţi să sporiţi încrederea şi autocontrolul copilaşului dumneavoastră şi să-i dezvoltaţi abilităţile lingvistice timpurii. Sunaţi la cel mai apropriat centru pentru a vă înscrie copilul astăzi.

 

Laugh and Learn – Râdem şi Învăţăm (3-4 ani)
Pre-şcolarii se dezvoltă prin jocuri de imaginaţie, aşa că programul nostru include cântece, poveşti şi instrumente muzicale, care vor spori creativitatea copilului dumneavoastră. Mai mult: este foarte distractiv! Cu o mulţime de beneficii cognitive, emoţionale şi sociale, un curs FasTrack Music este locul perfect pentru un pre-şcolar. Sunaţi la cel mai apropriat centru pentru a vă înscrie copilul astăzi.

 

Move and Groove – Să Ne Mişcăm şi Să Dansăm (4-6 ani)
Copiii care continuă cu un curs FasTrack Music până la o vârstă şcolară îşi vor dezvolta mai mult capacitatea de învăţare şi pasiunea pentru muzică.
În cursul FasTrack Music, micul tău muzician va învăţa despre conceptele muzicale de bază, creându-şi astfel un punct de plecare solid pentru alte lecţii de muzică din viitor.
Copiii explorează o varietate de stiluri muzicale şi instrumentele ce fac parte dintr-o orchestră prin jocuri de grup, muzică şi poveşti din multe alte culturi. Aceste cursuri reprezintă un proces de educaţie muzicală care pregăteşte scena pentru un viitor succes. Sunaţi la cel mai apropriat centru pentru a vă înscrie copilul astăzi.

Durată

12 luni

Frecvență

1 dată / săptămână

Copii în grupă

Maxim 8 copii / 1 instructor

Înscrieri

Oricând în timpul anului

Înscriere lecție demonstrativă


Testimoniale părinţi

“Pentru mine FasTrackids inseamna locul care ii trateaza pe micutii nostri cu aceeasi atentie si pricepere de care parintii sunt capabili ! Copiii nu ne simt lipsa in timpul petrecut acolo , se simt bine , in siguranta , sunt inconjurati de blandete si dragoste , totodata au libertatea sa exploreze , invata sa interactioneze , isi dezvolta abilitati de gandire si motricitate , invata sa isi exprime emotiile si nu sa le ascunda , invata sa comunice …. Am incredintat instructorilor FasTracKids 3 copii si cred ca orice copil merita un astfel de start !

Multumesc pentru tot ce faceti voi acolo !”

 

-Alina Buzia

“Am venit cu bucurie acum doi ani si jumătate, iar transformarea copilului s-a produs în bine încă de la primele întâlniri. Cumva… ne pare rău că vom crește, însă FTK va rămâne ancora de succes. Am crescut și eu ca părinte lângă FTK, nu doar copilul. Și mulțumesc. Din suflet.”

 

-Juleana Jule, Fastrackids Bucuresti

“O investiție în dezvoltarea armonioasă a copilului, cu programe interesante, bazate pe modul de a fi al fiecărui copil în parte!”

 

-Micu Valentin, Fastrackids Sibiu

“Cum trece pragul centrului, copilul începe sa se joace. Nu simte lipsa părinților, se simte ca acasă, se distrează, iar la sfârșitul programului constatam ca jucându-se a și învățat foarte multe lucruri… practice, concrete, utile… Iar a doua zi revine cu drag. Recomand!”

 

-Olesea Duman, Fastrackids Galati

“Am integrat FasTracKids în curriculum-ul grădiniţei noastre pentru a îmbogăţi cunoştinţele copiilor mici. Acest program stimulează creativitatea şi îmbunătăţeşte abilitatea copiilor de a gândi raţional, dar şi dezvoltă abilitatea lor de a rezolva probleme şi le sporeşte încrederea în sine. S-a dovedit a fi alegerea corectă pentru a deschide copiilor noştri calea spre succes. Primul an în care am implementat acest program a fost anul şcolar 2000/2001. Când acei copii au împlinit 9 ani, am fost pentru prima dată clasaţi pe primele zece poziţii pe ţară şi am rămas în top de atunci.”

 

-Rui Curica, Director de Şcoală, Rio de Mouro, Portugalia

“A fost o experienţă minunată pentru Smaran la FasTracKids. A început la vârsta de 3 ani şi vom termina la sfârşitul lui februarie. Când a început, era foarte timid şi nu era foarte sociabil. Dar acum a progresat atât de mult încât i-a lăsat în urmă pe cei de la şcoala lui. A învăţat foarte multe la FasTracKids, în special abilităţi sociale, munca în echipă şi abilităţi de comunicare. Suntem foarte mulţumiţi de progresul lui. Chiar ne-am propus să o înscriem şi pe fiica noastră în acest program.”

 

-Preetha şi Subramanyan, Părinţii lui Smaran de la FasTracKids (5 ani), Georgia, SUA

“Voi fi mereu recunoscătoare pentru serviciile aduse copilului meu, Rene Daniel. I-a fost de mare folos să se afle într-un astfel de program, care i-a oferit atât de multe, dar mai presus de orice, sunt recunoscătoare pentru toată dragostea ce i-a fost oferită. Copilul meu este fericit atunci când este cu voi!”

 

-Karla Lopez, mama lui René Daniel López (3 ani), Obregon, Mexic

“Vrem să vă mulţumim pentru experienţa extraordinară a lui Connor la Tabăra FasTrack! I-a plăcut în mod special săptămâna dinozaurilor şi el şi fratele lui încă se joacă cu (şi se întrec pentru) jucăriile de pluş, steagurile etc. A vorbit despre tabără în fiecare zi şi a fost foarte fericit să-i spună şi fratelui său, care tocmai a terminat grădiniţa, ce a „învăţat”. Vinerea trecută a fost atât de bucuros că „a învăţat despre T-Rex din nou azi!”. A mai zis şi că îşi iubeşte profesorii. Mulţumesc!”

 

-Sharon, mama lui Connor (4 ani), New York, SUA

“Vreau să vă spun cât de fericită sunt că Aris şi Vaia fac parte din FasTracKids. Sunt foarte încântată de program şi Aris, pentru prima dată de când a început grădiniţa, de abia aşteaptă să participe. Chiar a vrut să vină astăzi la şcoală, într-o zi de sâmbătă! Nu mi-a mai zis aşa ceva niciodată! Ştiu că se datorează noilor lui prieteni, dar e mult mai mult decât atât (este pentru prima oară)! Partea lui favorită este „Staţia de Învăţare”, vorbeşte în continuu despre ea şi i se pare că învaţă şi devine mai deştept. De aceea, VĂ MULŢUMESC mult de tot! De abia aştept să petrecem un an împreună.”

 

-Christiana, mama lui Aris şi a Vaiei (4 ani), California, SUA

“Shaan a participat la FasTracKids timp de un an şi jumătate înainte de a intra la grădiniţă anul acesta. La prima şedinţă cu părinţii, eu şi soţul meu am fost încântaţi să aflăm nu numai că Shaan se descurcă foarte bine, ci şi că este pregătit pentru clasa întâi. Succesul lui Shaan se datorează programului FasTracKids şi profesoarelor lui, d-ra Kippi şi d-ra Marla.”

 

-Anita, mama lui Shaan de la FasTraKids (5 ani) Georgia, SUA