FasTrack Fundamentals

Mai sunt doar 5 locuri disponibile. Înscrieți-vă copilul chiar acum!

Te-ai întrebat cum va arăta lumea atunci când copilul tău va fi adult? Cum va fi viața lui personală și profesională? Cu ce probleme se va confrunta și cu ce instrumente va rezolva toate aceste probleme?

Programul FasTrack® Fundamentals este o modalitate distractivă şi interactivă de a oferi copilului dumneavoastră abilităţile necesare pentru a avea succes in secolul 21. Folosind Staţia de Învăţare FasTrack® şi metodologia noastră bazată pe dezvoltarea totală a copilului, FasTrack Fundamentals oferă o abordare echilibrată a procesului de învăţare pentru copiii de 3 – 8 ani.

Programul nostru oferă copilului dumneavoastră, timp de 2 ani, un sejur educaţional de neuitat prin 12 materii, de la Literatură, la Economie şi Biologie. În fiecare curs, copilul dumneavoastră va avea de-a face cu un curriculum distractiv care îi va crea o pasiune de durată pentru învăţătură.

Nu numai că el va fi expus unui conţinut atrăgător, dar va şi deprinde abilităţi valoroase pentru un viitor educaţional de succes. Abordarea noastră unică faţă de procesul de învăţare se bazează pe Avantajele FasTrack®.

Aceste avantaje se axează, într-un mod distractiv, pe procesul de învăţare a CUM să gândim, NU numai prin memorizarea conţinutului învăţării sau învăţând CE să gândim!

Gradinita privata

Gândire critică

Fiecare lecţie FasTracKids oferă copilului dumneavoastră şansa de a lucra la activităţi de soluţionare a problemelor. Acest proces de gândire antrenează studenţii să analizeze presupuneri, să propună alternative şi să ia decizii în cunoştinţă de cauză. Gândirea critică este o componentă din ce în ce mai importantă pe măsură ce studenţii se pregătesc de universitate şi de viaţa profesională.

 

Colaborare

Ştim că, în această perioadă, copiii învaţă cel mai bine în grupuri de aceeaşi vârstă.Mediul de curs este unul cooperativ, ce oferă copilului dumneavoastră şansa de a lucra cu şi de a învăţa de la alţi studenţi. Această şansă unică dezvoltă abilităţi de organizare şi planificare, de a lucra cu alţii, de a da şi de a primi feedback şi de a-şi evalua propriul progres. Exerciţiile FasTracKids îl vor ajuta pe copilul dumneavoastră să înţeleagă cum să facă parte dintr-o echipă şi să îşi dezvolte abilităţile cooperative şi de conducere. Aceste cursuri de tip cooperativ împuterniceşte copilul să devină un student de succes alături de colegii săi.

 

Creativitate

Metodologia FasTrackids permite copilului dumneavoastră să îşi dezvolte creativitatea.Mediul de lucru în clasă oferă copilului nenumărate şanse de a găsi şi împărtăşi soluţii creative. Copilul dumneavoastră este mereu încurajat să dea frâu liber curiozităţii sale, ceea ce îmbunătăţeşte dezvoltarea cognitivă. Diferitele materii la care sunt expuşi permit copiilor să exploreze noi domenii şi să îşi folosească creativitatea în situaţii deosebite. Programele noastre oferă copilului şansa de a gândi creativ, de a-şi exprima gândurile şi de a rezolva probleme.

 

Comunicarea

Toate cursurile FasTracKids stimulează dezvoltarea lingvistică în timp ce copiii ascultă şi iau parte la discuţii antrenante. Interacţiunea continuă cu idei complexe este esenţială pentru deprinderea unor abilităţi de comunicare. Copiii sunt încurajaţi să vorbească în propoziţii complete pentru a exprima idei complexe. Mai multe programe din Sistemul de Învăţare FasTracKids oferă copilului dumneavoastră şansa de a face prezentări care sunt înregistrate şi evaluate de colegi.

 

Încrederea în sine

Metodologia FasTracKids creează o atmosferă pozitivă în care progresul, şi nu greşelile copilului dumneavoastră, este evidenţiat. Acest mediu constructiv sporeşte încrederea copilului pe măsură ce acesta finalizează proiecte individuale sau de grup. Posibilitatea de încerca din nou le permite copiilor să facă faţă provocărilor fără frica de a eşua. Pe măsură ce copilul dumneavoastră devine un student responsabil, programele FasTracKids cultivă sentimentul de realizare şi mândrie prin laude constructive.

Durată

24 luni

Frecvență

O dată pe săptămână

Copii în grupă

Maxim 16 copii / 2 instructori

Înscrieri

Oricând în timpul anului

Înscriere lecție demonstrativă


Testimoniale părinţi

“Pentru mine FasTrackids inseamna locul care ii trateaza pe micutii nostri cu aceeasi atentie si pricepere de care parintii sunt capabili ! Copiii nu ne simt lipsa in timpul petrecut acolo , se simt bine , in siguranta , sunt inconjurati de blandete si dragoste , totodata au libertatea sa exploreze , invata sa interactioneze , isi dezvolta abilitati de gandire si motricitate , invata sa isi exprime emotiile si nu sa le ascunda , invata sa comunice …. Am incredintat instructorilor FasTracKids 3 copii si cred ca orice copil merita un astfel de start !

Multumesc pentru tot ce faceti voi acolo !”

 

-Alina Buzia

“Am venit cu bucurie acum doi ani si jumătate, iar transformarea copilului s-a produs în bine încă de la primele întâlniri. Cumva… ne pare rău că vom crește, însă FTK va rămâne ancora de succes. Am crescut și eu ca părinte lângă FTK, nu doar copilul. Și mulțumesc. Din suflet.”

 

-Juleana Jule, Fastrackids Bucuresti

“O investiție în dezvoltarea armonioasă a copilului, cu programe interesante, bazate pe modul de a fi al fiecărui copil în parte!”

 

-Micu Valentin, Fastrackids Sibiu

“Cum trece pragul centrului, copilul începe sa se joace. Nu simte lipsa părinților, se simte ca acasă, se distrează, iar la sfârșitul programului constatam ca jucându-se a și învățat foarte multe lucruri… practice, concrete, utile… Iar a doua zi revine cu drag. Recomand!”

 

-Olesea Duman, Fastrackids Galati

“Am integrat FasTracKids în curriculum-ul grădiniţei noastre pentru a îmbogăţi cunoştinţele copiilor mici. Acest program stimulează creativitatea şi îmbunătăţeşte abilitatea copiilor de a gândi raţional, dar şi dezvoltă abilitatea lor de a rezolva probleme şi le sporeşte încrederea în sine. S-a dovedit a fi alegerea corectă pentru a deschide copiilor noştri calea spre succes. Primul an în care am implementat acest program a fost anul şcolar 2000/2001. Când acei copii au împlinit 9 ani, am fost pentru prima dată clasaţi pe primele zece poziţii pe ţară şi am rămas în top de atunci.”

 

-Rui Curica, Director de Şcoală, Rio de Mouro, Portugalia

“A fost o experienţă minunată pentru Smaran la FasTracKids. A început la vârsta de 3 ani şi vom termina la sfârşitul lui februarie. Când a început, era foarte timid şi nu era foarte sociabil. Dar acum a progresat atât de mult încât i-a lăsat în urmă pe cei de la şcoala lui. A învăţat foarte multe la FasTracKids, în special abilităţi sociale, munca în echipă şi abilităţi de comunicare. Suntem foarte mulţumiţi de progresul lui. Chiar ne-am propus să o înscriem şi pe fiica noastră în acest program.”

 

-Preetha şi Subramanyan, Părinţii lui Smaran de la FasTracKids (5 ani), Georgia, SUA

“Voi fi mereu recunoscătoare pentru serviciile aduse copilului meu, Rene Daniel. I-a fost de mare folos să se afle într-un astfel de program, care i-a oferit atât de multe, dar mai presus de orice, sunt recunoscătoare pentru toată dragostea ce i-a fost oferită. Copilul meu este fericit atunci când este cu voi!”

 

-Karla Lopez, mama lui René Daniel López (3 ani), Obregon, Mexic

“Vrem să vă mulţumim pentru experienţa extraordinară a lui Connor la Tabăra FasTrack! I-a plăcut în mod special săptămâna dinozaurilor şi el şi fratele lui încă se joacă cu (şi se întrec pentru) jucăriile de pluş, steagurile etc. A vorbit despre tabără în fiecare zi şi a fost foarte fericit să-i spună şi fratelui său, care tocmai a terminat grădiniţa, ce a „învăţat”. Vinerea trecută a fost atât de bucuros că „a învăţat despre T-Rex din nou azi!”. A mai zis şi că îşi iubeşte profesorii. Mulţumesc!”

 

-Sharon, mama lui Connor (4 ani), New York, SUA

“Vreau să vă spun cât de fericită sunt că Aris şi Vaia fac parte din FasTracKids. Sunt foarte încântată de program şi Aris, pentru prima dată de când a început grădiniţa, de abia aşteaptă să participe. Chiar a vrut să vină astăzi la şcoală, într-o zi de sâmbătă! Nu mi-a mai zis aşa ceva niciodată! Ştiu că se datorează noilor lui prieteni, dar e mult mai mult decât atât (este pentru prima oară)! Partea lui favorită este „Staţia de Învăţare”, vorbeşte în continuu despre ea şi i se pare că învaţă şi devine mai deştept. De aceea, VĂ MULŢUMESC mult de tot! De abia aştept să petrecem un an împreună.”

 

-Christiana, mama lui Aris şi a Vaiei (4 ani), California, SUA

“Shaan a participat la FasTracKids timp de un an şi jumătate înainte de a intra la grădiniţă anul acesta. La prima şedinţă cu părinţii, eu şi soţul meu am fost încântaţi să aflăm nu numai că Shaan se descurcă foarte bine, ci şi că este pregătit pentru clasa întâi. Succesul lui Shaan se datorează programului FasTracKids şi profesoarelor lui, d-ra Kippi şi d-ra Marla.”

 

-Anita, mama lui Shaan de la FasTraKids (5 ani) Georgia, SUA