FasTrack Discoverers

Mai sunt doar 4 locuri disponibile. Înscrieți-vă copilul chiar acum!

programe educationale

Copiii au o curiozitate naturală de a investiga, experimenta şi descoperi. Și, pentru că obiceiurile la copii se formează din vreme, programul FasTrack Discoverers îi va provoca să își hrănească curiozitatea.

Programul nostru FasTrack® Discoverers pentru copiii de 3 – 5 ani oferă un mediu educaţional atrăgător care va spori curiozitatea preşcolarului dumneavoastră şi îl va pregăti de succes.
Programul propune o abordare echilibrată ce include: concepte complexe, consolidarea unui vocabular avansat, educaţie digitală şi o atmosferă de colaborare. Curriculum-ul nostru preşcolar implementat de-a lungul mai multor zile se bazează pe pregătirea copilului pentru şcoală, ajutându-l pe acesta să aibă succes atât la şcoală, cât şi în viaţă.

Cercetările lui Bruce Perry şi a altor experţi educaţionali au arătat că, datorită expunerii continue la media de tip digital, copiii procesează informaţia într-un ritm mult mai rapid. FasTrack Discoverers vine în întâmpinarea nevoilor acestor studenţi digitali, oferindu-le oportunitatea de a socializa cu cei de o seamă cu ei, de a colabora la proiecte, de a-şi dezvolta imaginaţia prin artă şi de a-şi mări încrederea în sine.

Prin parteneriatul cu părinţii studenţilor secolului 21, vom crea un mediu în care viitorii lideri vor excela. studenţii sunt încurajaţi să cerceteze şi să inoveze prin folosirea de metode ştiinţifice. Copiii explorează diferite ipoteze şi vor realiza că a pune întrebări este primul pas spre creativitate. studenţii vor câştiga încrederea de a explora şi de a testa limitele cu ajutorul profesorilor şi părinţilor. FasTrack Discoverers este un loc sigur pentru copiii inteligenţi, viitori inovatori şi gânditori care vor schimba lumea.

În cadrul şedinţelor cu părinţii se vor stabili obiectivele pentru succesul copilului dumneavoastră. Părinţii şi personalul centrului vor revizui progresul studenţilor şi vor stabili de comun acord obiective pentru a se asigura că studenţii îşi vor atinge scopurile.

Rapoarte de Progres

Părinţii vor primi Tabele de Progres lunare ce reflectă etapele de dezvoltare prin care trec studenţii noştri. Profesorii oferă rapoarte detaliate despre ceea ce se învaţă în clasă. Părinţii şi instructorii lucrează împreună pentru a asigura o creştere şi o dezvoltare continuă a studenţilor.

Notificări Săptămânale:

Toate programele oferă Note de Explorare săptămânale, ce conţin informaţii despre experienţele copiilor în clasă pentru părinţi. Fiecare Notă de Explorare este menită să arate abilităţile deprinse de copil şi oferă, în acelaşi timp, idei de pus în practică acasă.

Durată

12 luni

Frecvență

1 - 2 ori pe săptămână

Copii în grupă

Maxim 8 copii / 2 instructori

Înscrieri

Oricând în timpul anului

Înscriere lecție demonstrativă


Testimoniale părinți

“Pentru mine FasTrackids inseamna locul care ii trateaza pe micutii nostri cu aceeasi atentie si pricepere de care parintii sunt capabili ! Copiii nu ne simt lipsa in timpul petrecut acolo , se simt bine , in siguranta , sunt inconjurati de blandete si dragoste , totodata au libertatea sa exploreze , invata sa interactioneze , isi dezvolta abilitati de gandire si motricitate , invata sa isi exprime emotiile si nu sa le ascunda , invata sa comunice …. Am incredintat instructorilor FasTracKids 3 copii si cred ca orice copil merita un astfel de start !

 

Multumesc pentru tot ce faceti voi acolo !”

-Alina Buzia

“Am venit cu bucurie acum doi ani si jumătate, iar transformarea copilului s-a produs în bine încă de la primele întâlniri. Cumva… ne pare rău că vom crește, însă FTK va rămâne ancora de succes. Am crescut și eu ca părinte lângă FTK, nu doar copilul. Și mulțumesc. Din suflet.”

 

-Juleana Jule, Fastrackids Bucuresti

“O investiție în dezvoltarea armonioasă a copilului, cu programe interesante, bazate pe modul de a fi al fiecărui copil în parte!”

 

-Micu Valentin, Fastrackids Sibiu

“Cum trece pragul centrului, copilul începe sa se joace. Nu simte lipsa părinților, se simte ca acasă, se distrează, iar la sfârșitul programului constatam ca jucându-se a și învățat foarte multe lucruri… practice, concrete, utile… Iar a doua zi revine cu drag. Recomand!”

 

-Olesea Duman, Fastrackids Galati

“Am integrat FasTracKids în curriculum-ul grădiniţei noastre pentru a îmbogăţi cunoştinţele copiilor mici. Acest program stimulează creativitatea şi îmbunătăţeşte abilitatea copiilor de a gândi raţional, dar şi dezvoltă abilitatea lor de a rezolva probleme şi le sporeşte încrederea în sine. S-a dovedit a fi alegerea corectă pentru a deschide copiilor noştri calea spre succes. Primul an în care am implementat acest program a fost anul şcolar 2000/2001. Când acei copii au împlinit 9 ani, am fost pentru prima dată clasaţi pe primele zece poziţii pe ţară şi am rămas în top de atunci.”

 

-Rui Curica, Director de Şcoală, Rio de Mouro, Portugalia

“A fost o experienţă minunată pentru Smaran la FasTracKids. A început la vârsta de 3 ani şi vom termina la sfârşitul lui februarie. Când a început, era foarte timid şi nu era foarte sociabil. Dar acum a progresat atât de mult încât i-a lăsat în urmă pe cei de la şcoala lui. A învăţat foarte multe la FasTracKids, în special abilităţi sociale, munca în echipă şi abilităţi de comunicare. Suntem foarte mulţumiţi de progresul lui. Chiar ne-am propus să o înscriem şi pe fiica noastră în acest program.”

 

-Preetha şi Subramanyan, Părinţii lui Smaran de la FasTracKids (5 ani), Georgia, SUA.

“Voi fi mereu recunoscătoare pentru serviciile aduse copilului meu, Rene Daniel. I-a fost de mare folos să se afle într-un astfel de program, care i-a oferit atât de multe, dar mai presus de orice, sunt recunoscătoare pentru toată dragostea ce i-a fost oferită. Copilul meu este fericit atunci când este cu voi!”

 

-Karla Lopez, mama lui René Daniel López (3 ani), Obregon, Mexic