FasTrack Camps

Mai sunt doar 6 locuri disponibile. Înscrieți-vă copilul chiar acum!

programe educationale
Gradinita privata

FasTracKids® oferă copilului dumneavoastră experienţa distractivă a taberelor de zi, care îl vor ajuta să evite decalajul educaţional din timpul vacanţelor. Studiile recente arată că studenţii care „fac o pauză” de la învăţat pot pierde aproape 6 luni de învăţare!

Această pierdere educaţională le creează un dezavantaj serios când reîncep şcoala.

FasTrack® Camps (Taberele FasTrack) reprezintă o experienţă inedită pentru studenţi, unde aceştia se pot distra în timp ce explorează lumea unui astronaut, a unui paleontolog sau a unui călător internaţional. Fiecare zi este plină de activităţi interactive, dinamice şi atrăgătoare, prin care se dezvoltă Avantajele FasTrack® despre care ştim că sunt foarte importante pentru studentul secolului 21. În fiecare zi, studenţii petrec câteva ore creând, mişcându-se, discutând şi experimentând; de aceea, taberele noastre sunt o experienţă unică în viaţa copilului dumneavoastră!
În fiecare tabără, copiii pun în aplicare abilităţile pe care le-au deprins de-a lungul anului şcolar într-un mod distractiv şi atrăgător, ce le permite să înveţe în stilul preferat.

TABERE

 

Tineri Cercetători, Oase Vechi

Copilul dumneavoastră îl va întâlni pe Dr. Dino, un paleontolog care îi va ghida pe studenţi în explorarea lumii dinozaurilor, alături de prietenul său Terrance, reptila zburătoare. Nu uitaţi şi de Muzeul Dinozaurilor FasTracKids, unde vor fi expuse proiectele copilului dumneavoastră!

 

Anatomia Mea

Prin explorarea diferitelor sisteme anatomice (sistemul osos, respirator, digestiv, circulator şi nervos), copilul dumneavoastră va explora anatomia umană şi va deprinde obiceiurile unui stil de viaţă sănătos.

 

Pe Locuri, Fiţi Gata, Călătoriţi 1

Lăsaţi imaginaţia copilului dumneavoastră să zboare într-o călătorie prin diferite regiuni ale lumii, unde vor învăţa cum trăiesc copiii din acele ţări. Vizitaţi Expoziţia Internaţională FasTracKids de la sfârşitul săptămânii.

 

Pe Locuri, Fiţi Gata, Călătoriţi 2

Veniţi toţi la bordul avionului Supersonic de Explorare FasTrack! Azora şi FasTracKids vor zbura spre diferite ţări din jurul lumii, unde vor învăţa jocuri, dar şi despre obiectivele turistice faimoase şi mâncarea delicioasă din acele ţări. Ţările explorate sunt Italia, Brazilia, Egipt şi SUA.

 

Destinaţia Constelaţie

Priviţi cum copilul dumneavoastră se transformă într-un „FasTronaut” în timp ce învaţă despre cum se antrenează, trăiesc şi muncesc astronauţii în spaţiu. Vizitaţi Staţia Spaţială FasTracKids la sfârşitul săptămânii.

 

Spencer Face Sport

Iepuraşul nostru favorit învaţă să joace sporturi din jurul lumii! Copiii FasTrack sunt alături de Spencer în timp ce acesta învaţă diferite întinderi, exerciţii, tehnici yoga şi sporturi. Colegii de echipă şi antrenorii îi învaţă cum se joacă fiecare sport şi ce fel de lecţii de viaţă putem să învăţăm de la fiecare sport.

 

Studioul Artiştilor

Fiţi alături de Ana Paula în studioul de artă FasTrack şi inspiraţi-vă din lucrările unor artişti faimoşi precum Van Gogh, Matisse şi Picasso pentru a crea opere de artă unice! studenţii vor lucra la propria lor bandă desenată, vor interacţiona cu arta digitală pe Staţia de Învăţare, vor face câteva sculpturi şi vor ilustra cărţi.

 

Descoperind Fulgii de Nea

Să ningă! Copiii îşi vor face propriul fulg de nea şi glob cu zăpadă pentru acasă. În timp ce vor face experimente interesante, copiii vor învăţa despre atomi, molecule şi fulgi de zăpadă. Studiaţi zăpada alături de noi, chiar dacă nu o putem găsi afară!

 

Minunatul Nostru Pământ

Există mai multă apă decât pământ pe Terra? Această întrebare, dar şi altele despre oceane, viaţa din oceane, roci, cristale şi fosile îşi vor găsi un răspuns prin experimente precum „Cum transformăm nisipul în apă” sau „Roci, pietre şi sentimente”

 

Imaginaţia Ta Creativă

Fiecare din noi îşi poate folosi imaginaţia. Copiii vor avea acces la multe opere de artă clasică şi îşi vor folosi creativitatea pentru a crea artă modernă. Copiii îşi vor folosi simţurile pentru a experimenta arta din jurul lor şi, cu ajutorul, creativităţii lor, vor rezolva probleme.

 

Sus, Sus în Cer

Universul este mai mare decât ne imaginăm. Copiii învaţă despre sistemul solar, despre stele şi planete, prin cântecele educative şi construind machete ale sistemului solar, dar şi prin alte activităţi „astronomice”.

Durată

Iulie și August

Frecvență

5 ori / săptămână

Copii in grupă

Maxim 16 copii / 2 Instructori

Înscrieri

Perioada ianuarie - iulie

Înscriere lecție demonstrativă


Testimoniale părinți

“Pentru mine FasTrackids inseamna locul care ii trateaza pe micutii nostri cu aceeasi atentie si pricepere de care parintii sunt capabili ! Copiii nu ne simt lipsa in timpul petrecut acolo , se simt bine , in siguranta , sunt inconjurati de blandete si dragoste , totodata au libertatea sa exploreze , invata sa interactioneze , isi dezvolta abilitati de gandire si motricitate , invata sa isi exprime emotiile si nu sa le ascunda , invata sa comunice …. Am incredintat instructorilor FasTracKids 3 copii si cred ca orice copil merita un astfel de start !

Multumesc pentru tot ce faceti voi acolo !”

 

-Alina Buzia

“Am venit cu bucurie acum doi ani si jumătate, iar transformarea copilului s-a produs în bine încă de la primele întâlniri. Cumva… ne pare rău că vom crește, însă FTK va rămâne ancora de succes. Am crescut și eu ca părinte lângă FTK, nu doar copilul. Și mulțumesc. Din suflet.”

 

-Juleana Jule, Fastrackids Bucuresti

“O investiție în dezvoltarea armonioasă a copilului, cu programe interesante, bazate pe modul de a fi al fiecărui copil în parte!”

 

-Micu Valentin, Fastrackids Sibiu

“Cum trece pragul centrului, copilul începe sa se joace. Nu simte lipsa părinților, se simte ca acasă, se distrează, iar la sfârșitul programului constatam ca jucându-se a și învățat foarte multe lucruri… practice, concrete, utile… Iar a doua zi revine cu drag. Recomand!”

 

-Olesea Duman, Fastrackids Galati

“Am integrat FasTracKids în curriculum-ul grădiniţei noastre pentru a îmbogăţi cunoştinţele copiilor mici. Acest program stimulează creativitatea şi îmbunătăţeşte abilitatea copiilor de a gândi raţional, dar şi dezvoltă abilitatea lor de a rezolva probleme şi le sporeşte încrederea în sine. S-a dovedit a fi alegerea corectă pentru a deschide copiilor noştri calea spre succes. Primul an în care am implementat acest program a fost anul şcolar 2000/2001. Când acei copii au împlinit 9 ani, am fost pentru prima dată clasaţi pe primele zece poziţii pe ţară şi am rămas în top de atunci.”

 

-Rui Curica, Director de Şcoală, Rio de Mouro, Portugalia

“A fost o experienţă minunată pentru Smaran la FasTracKids. A început la vârsta de 3 ani şi vom termina la sfârşitul lui februarie. Când a început, era foarte timid şi nu era foarte sociabil. Dar acum a progresat atât de mult încât i-a lăsat în urmă pe cei de la şcoala lui. A învăţat foarte multe la FasTracKids, în special abilităţi sociale, munca în echipă şi abilităţi de comunicare. Suntem foarte mulţumiţi de progresul lui. Chiar ne-am propus să o înscriem şi pe fiica noastră în acest program.”

 

-Preetha şi Subramanyan, Părinţii lui Smaran de la FasTracKids (5 ani), Georgia, SUA

“Voi fi mereu recunoscătoare pentru serviciile aduse copilului meu, Rene Daniel. I-a fost de mare folos să se afle într-un astfel de program, care i-a oferit atât de multe, dar mai presus de orice, sunt recunoscătoare pentru toată dragostea ce i-a fost oferită. Copilul meu este fericit atunci când este cu voi!”

 

-Karla Lopez, mama lui René Daniel López (3 ani), Obregon, Mexic

“Vrem să vă mulţumim pentru experienţa extraordinară a lui Connor la Tabăra FasTrack! I-a plăcut în mod special săptămâna dinozaurilor şi el şi fratele lui încă se joacă cu (şi se întrec pentru) jucăriile de pluş, steagurile etc. A vorbit despre tabără în fiecare zi şi a fost foarte fericit să-i spună şi fratelui său, care tocmai a terminat grădiniţa, ce a „învăţat”. Vinerea trecută a fost atât de bucuros că „a învăţat despre T-Rex din nou azi!”. A mai zis şi că îşi iubeşte profesorii. Mulţumesc!”

 

-Sharon, mama lui Connor (4 ani), New York, SUA

“Vreau să vă spun cât de fericită sunt că Aris şi Vaia fac parte din FasTracKids. Sunt foarte încântată de program şi Aris, pentru prima dată de când a început grădiniţa, de abia aşteaptă să participe. Chiar a vrut să vină astăzi la şcoală, într-o zi de sâmbătă! Nu mi-a mai zis aşa ceva niciodată! Ştiu că se datorează noilor lui prieteni, dar e mult mai mult decât atât (este pentru prima oară)! Partea lui favorită este „Staţia de Învăţare”, vorbeşte în continuu despre ea şi i se pare că învaţă şi devine mai deştept. De aceea, VĂ MULŢUMESC mult de tot! De abia aştept să petrecem un an împreună.”

 

-Christiana, mama lui Aris şi a Vaiei (4 ani), California, SUA

“Shaan a participat la FasTracKids timp de un an şi jumătate înainte de a intra la grădiniţă anul acesta. La prima şedinţă cu părinţii, eu şi soţul meu am fost încântaţi să aflăm nu numai că Shaan se descurcă foarte bine, ci şi că este pregătit pentru clasa întâi. Succesul lui Shaan se datorează programului FasTracKids şi profesoarelor lui, d-ra Kippi şi d-ra Marla.”

 

-Anita, mama lui Shaan de la FasTraKids (5 ani) Georgia, SUA