FTK

Povestea FasTracKids

Fiecare copil se naşte cu un set unic de abilităţi şi talente.

Din 1998, programele noastre FasTracKids® în centrele şi şcolile din jurul lumii au oferit copiilor experienţe educaţionale unice pentru ca aceştia să progreseze în secolul 21. Am creat programele FasTracKids din credinţa că există o modalitate diferită de a învăţa copiii, atrăgându-i cu o metodă de învăţare naturală. Noi ne axăm pe copii fiindcă copilăria timpurie este perioada critică de dezvoltare în viaţa unui copil, o perioadă în care deprind abilităţi de învăţare şi gândire, dar şi în care îşi dezvoltă inteligenţa emoţională ş socială. Toţi copiii merită să-şi dezvolte potenţialul pentru un viitor de succes.

Programele noastre stimulează curiozitatea înnăscută a copilului prin Avantajele FasTrack®: abilităţi de gândire critică, creativitate, comunicare, colaborare şi încredere. Noi combinăm un curriculum atrăgător cu un mediu de lucru distractiv şi cooperativ pentru a crea un elev al secolului 21 dinamic. Scopul nostru este să-l învăţăm pe copilul dumneavoastră CUM să gândească, nu CE să gândească, pe fondul dezvoltării unei pasiuni pentru învăţarea pe tot parcursul vieţii.

De ce este învăţarea pe tot parcursul vieţii atât de importantă? Astăzi nu mai este de ajuns să fii cel mai „deştept” din clasă. Lumea se schimbă mult prea repede. Renumitul autor şi profesor la Universitatea Harvard, Tony Wagner, spune în cartea lui, „Decalajul Educaţional la Nivel Global”:

“Cele şapte abilităţi necesare pentru a supravieţui în secolul 21 sunt: gândirea critică şi abilitatea de a rezolva probleme; colaborarea în diverse reţele; agilitate şi adaptabilitate; iniţiativă şi spirit antreprenorial; comunicare orală şi scrisă eficientă; abilitatea de a accesa şi analiza informaţia; dezvoltarea curiozităţii şi a imaginaţiei.”

 

Am fi onoraţi să vă avem drept parteneri în construirea bazelor educaţionale care vă vor transforma copilul într-un gânditor puternic şi independent care poate fi competitiv într-un mediu de lucru global.