FTK

STUDII DE CERCETARE

Creşterea şi dezvoltarea copilului dumneavoastră se află în centrul programelor din cadrul Sistemului de Învăţare FasTracKids®. Una din modalităţile prin care înregistrăm progresul micului dumneavoastră elev este prin întocmirea unui documentaţii la zi.

Scopul acestei cercetări este să oferim informaţii:

• părinţilor asupra progresului făcut de elevii noştri
• pentru proiectarea viitorului curriculum
• pentru formarea profesională a instructorilor noştri.

Deşi toate programele noastre au bazele în cercetările educaţionale, mai multe rezultate ale propriilor noastre investigaţii au confirmat impactul pozitiv, printr-o analiză riguroasă a datelor colectate:

FasTrack Signing FasTrack® Signing

Cercetările conduse de Dr. Michelle Anthony şi Dr. Reyna Lindert în colaborare cu Universitatea Berkley din California au testat teoria achiziţiei limbajului pentru copiii între 6 luni şi 2 ani. Rezultatele au arătat că dacă bebeluşii învaţă limbajul semnelor, atunci, până la vârsta la care sunt gata să vorbească, vocabularul lor este mai bogat decât al celor care nu au fost expuşi la limbajul semnelor. Copiii care au folosit semne pot să utilizeze un număr dublu de cuvinte faţă de cei care nu au învăţat limbajul semnelor.

Cercetările FasTrack Signing

FasTrack Signing reprezintă primul pas al copilului dumneavoastră în stabilirea unei comunicări clare între părinte şi copil.

Programul nostru are origini în Signing Smart™. Vedeţi studiul din spatele acestui program prin selectarea imaginii.
Cercetările FasTrack Signing

 

FasTrack MusicFasTrack® Music

FasTrack Music CercetărileCercetări independente au arătat că programul nostru FasTrack Music măreşte cu 32% vocabularul elevilor. Cercetări făcute la mai multe centre FasTrack au stabilit că elevii care au fost înscrişi la cursurile de o oră FasTrack Music, o dată pe săptămână, au demonstrat un progres timpuriu al abilităţii de a citi faţă de colegii care nu au fost înscrişi în program. Aceste rezultate arată clar că elevii care participă la programul FasTrack Music au abilităţi lingvistice şi de alfabetizare mai puternice decât elevii care nu participă.
Vedeţi un rezumat al cercetării prin selectarea imaginii:

Cercetările FasTrack Music

 

FasTrack FundamentalsFasTrack® Fundamentals

De mai bine de 15 ani, FasTracKids a influenţat rezultatele educaţionale ale elevilor din jurul lumii. Cercetările independente au demonstrat eficienţa măsurabilă a programului nostru. Rezultatele au arătat că elevii înscrişi în programul FasTrack Fundamentals sunt mai bine pregătiţi pentru şcoală.

Cercetările FasTrack Fundamentals

Cercetătorii au adunat date din cinci ţări diferite, de la elevi care vorbesc limbi diferite, şi totuşi rezultatele au fost pozitive. Indiferent de limba vorbită acasă, FasTrack Fundamentals oferă elevilor abilităţile necesare succesului academic.

Vedeţi rezultatele cercetării prin selectarea imaginii. Termenul „FasTracKids” reprezintă „FasTrack Fundamentals”:

FasTracKids Research Study