FTK

AVANTAJELE FASTRACK

Avantajele FasTrackElevul secolului 21 este un gânditor puternic şi independent, care are abilitatea de a fi competitiv într-un mediu global. Noi oferim copilului dumneavoastră abilităţi critice de învăţare pentru a-şi putea folosi potenţialul la maxim şi pentru a-l pregăti pentru şcoală şi viaţă.

Fiecare program FasTracKids® oferă o combinaţie de abilităţi educaţionale cunoscute ca Avantajele FasTrack®. Aceste avantaje se axează, într-un mod distractiv, pe procesul de învăţare a CUM să gândim, NU numai prin memorizarea conţinutului învăţării sau învăţând CE să gândim!

Avantajele FasTrack:

Gândire critică

Gândire critică FasTracKidsFiecare lecţie FasTracKids oferă copilului dumneavoastră şansa de a lucra la activităţi de soluţionare a problemelor. Acest proces de gândire antrenează elevii să analizeze presupuneri, să propună alternative şi să ia decizii în cunoştinţă de cauză. Gândirea critică este o componentă din ce în ce mai importantă pe măsură ce elevii se pregătesc de universitate şi de viaţa profesională.

Colaborare

Ştim că, în această perioadă, copiii învaţă cel mai bine în grupuri de aceeaşi vârstă. Colaborare FasTracKids Mediul de curs este unul cooperativ, ce oferă copilului dumneavoastră şansa de a lucra cu şi de a învăţa de la alţi elevi. Această şansă unică dezvoltă abilităţi de organizare şi planificare, de a lucra cu alţii, de a da şi de a primi feedback şi de a-şi evalua propriul progres. Exerciţiile FasTracKids îl vor ajuta pe copilul dumneavoastră să înţeleagă cum să facă parte dintr-o echipă şi să îşi dezvolte abilităţile cooperative şi de conducere. Aceste cursuri de tip cooperativ împuterniceşte copilul să devină un elev de succes alături de colegii săi.

Creativitate

Metodologia FasTrackids permite copilului dumneavoastră să îşi dezvolte creativitatea. Creativitate FasTracKids Mediul de lucru în clasă oferă copilului nenumărate şanse de a găsi şi împărtăşi soluţii creative. Copilul dumneavoastră este mereu încurajat să dea frâu liber curiozităţii sale, ceea ce îmbunătăţeşte dezvoltarea cognitivă. Diferitele materii la care sunt expuşi permit copiilor să exploreze noi domenii şi să îşi folosească creativitatea în situaţii deosebite. Programele noastre oferă copilului şansa de a gândi creativ, de a-şi exprima gândurile şi de a rezolva probleme.

Comunicarea

Comunicarea FasTracKidsToate cursurile FasTracKids stimulează dezvoltarea lingvistică în timp ce copiii ascultă şi iau parte la discuţii antrenante. Interacţiunea continuă cu idei complexe este esenţială pentru deprinderea unor abilităţi de comunicare. Copiii sunt încurajaţi să vorbească în propoziţii complete pentru a exprima idei complexe. Mai multe programe din Sistemul de Învăţare FasTracKids oferă copilului dumneavoastră şansa de a face prezentări care sunt înregistrate şi evaluate de colegi.

Încrederea în sine

Încrederea în sine FasTracKidsMetodologia FasTracKids creează o atmosferă pozitivă în care progresul, şi nu greşelile copilului dumneavoastră, este evidenţiat. Acest mediu constructiv sporeşte încrederea copilului pe măsură ce acesta finalizează proiecte individuale sau de grup. Posibilitatea de încerca din nou le permite copiilor să facă faţă provocărilor fără frica de a eşua. Pe măsură ce copilul dumneavoastră devine un elev responsabil, programele FasTracKids cultivă sentimentul de realizare şi mândrie prin laude constructive.