FTK

Metodologie FasTracKids

Metodologie FasTracKidsLa FasTracKids®, nu îi învăţăm pe copii ce să gândească, ci CUM să gândească. Noi oferim un program educaţional integrat ce răspunde nevoilor dumneavoastră şi ale copilului dumneavoastră. Elevii noştri participă activ la cursuri, pentru a-şi dezvolta gândirea şi imaginaţia. Astfel, ei pun bazele unei educaţii solide şi îşi stimulează curiozitatea înnăscută.

Fiecare oră de curs este plină de activităţi educaţionale distractive. Fiecare activitate oferă elevilor şansa de a colabora şi de a-şi aduce propria contribuţie. Ora începe cu profesorul care activează ancorele învăţării printr-o discuţie cu elevii. În urma acestei discuţii, Staţia de Învăţare FasTrack® prezintă informaţii noi elevilor. Apoi, profesorul pune întrebări detaliate pentru a evalua nivelul de înţelegere al elevilor.

În cele din urmă, elevii lucrează împreună la diferite proiecte, exerciţii şi activităţi pentru a-şi consolida înţelegerea. Această metodă unică, pe care noi o numim ZigzaggingSM, ne asigură că elevii au parte de repetiţia atât de necesară învăţării, fără a apela la metodele tradiţionale de învăţare pe de rost. Nu numai că elevii pot să discute despre ce au învăţat în clasă, dar pot să şi aplice noile cunoştinţe şi în alte situaţii, ceea ce constituie un avantaj de lungă durată.

Rapoarte de progres, pagina web Părinţii FasTracKids şi diferite filmuleţe ajută părinţii să facă parte din experienţa educaţională a copiilor lor!

 

Părinţii joacă un rol foarte important în educaţia copiilor lor. Asociaţia Naţională pentru Educaţie (National Educational Association) prin cercetările asupra implicării părinţilor în educaţie, a confirmat că implicarea timpurie a părinţilor în educaţia copiilor duce la succese pe termen lung. La FasTracKids nu înscriem nu mai copii, ci familii. Prin intermediul rapoartelor de progres şi a şedinţelor cu părinţii sunteţi mereu la curent cu progresul copilului dumneavoastră. Înregistrările video ale prezentărilor copilului dumneavoastră explicând clasei ce a învăţat vă permite să luaţi parte la experienţa educaţională a copilului. Mai mult decât atât, website-ul dedicat special părinţilor ne ajută să colaborăm pentru a continua procesul de învăţare şi acasă.

Metodologie FasTracKidsFasTracKids vă pregăteşte elevul pentru succes la şcoală şi în viaţă. În fiecare oră de curs, copiii au posibilitatea de a-şi spori încrederea în gândirea proprie şi în propria lor modalitate de a rezolva probleme şi de a comunica eficient. Această bază educaţională solidă le va fi de folos de-a lungul vieţii şi le va da instrumentele necesare pentru a avea mereu succes.