FTK

FasTrack Signing

FasTrack SigningVă întrebaţi vreodată la ce se gândeşte bebeluşul dumneavoastră?
Ca părinţi de copii mici, ştim că ei pot comunica înainte de a putea vorbi. Programul nostru FasTrack® Signing te va ajuta să înţelegi ce vrea să îţi spună bebeluşul tău, fără toată frustrarea obişnuită. Programul nostru vă învaţă o metodă de a-l ajuta pe bebeluşul dumneavoastră să îşi exprime gândurile şi nevoile. Pe măsură ce bebeluşul experimentează lumea din jurul lui, el poate împărtăşi acum experienţele lui cu dumneavoastră.

FasTrack SigningÎn cursul FasTrack Signing, învăţaţi alături de alţi părinţi şi copii. În această comunitate încurajatoare veţi găsi un loc distractiv în care să învăţaţi şi să creşteţi împreună. În timpul orei săptămânale de FasTrack Signing copiii îşi vor îmbogăţi vocabularul prin cântec, mişcare şi joc creativ. Părinţii se vor alătura unei comunităţi în care se pot învăţa tehnici interactive de comunicare cu bebeluşii.

FasTrack Signing se adresează tuturor copiilor între 6 luni – 2 ani şi se axează pe consolidarea punctelor lor forte, oferindu-le un început promiţător în procesul de învăţare.

Cercetările noastre ne arată că atunci când copiii sunt gata să vorbească, vor folosi mai multe cuvinte decât un copil care nu a participat la FasTrack Signing. Mai mult decât atât, strânsa legătură care se formează între dumneavoastră şi copilul dumneavoastră este de nemăsurat.

Cercetările FasTrack Signing

Studiu Naţional asupra Copiilor care comunică prin semne
Doctorii Anthony şi Lindert au efectuat un studiu revoluţionar asupra beneficiilor oferite de învăţarea copiilor să comunice prin semne. Cercetarea lor a demonstrat impactul pozitiv asupra comunicării timpurii şi dezvoltării limbii vorbite. Studiul a inclus peste 200 de familii din toată ţara, cu participanţi între 6 şi 19 luni, şi a analizat atât date în secţiune transversală, cât şi date longitudinale. Toate familiile care au participat în acest studiu au folosit programul FasTrack Signing (original denumit Signing Smart) pentru cel puţin 8 săptămâni. Datele au fost colectate timp de 9 luni.

Rezultate
În comparaţie cu norma de dezvoltare, copiii de la FasTrack Signing şi-au îmbogăţit abilităţile lingvistice şi de comunicare:

  • La 8 luni, un copil normal nu va putea rosti niciun cuvânt – la 8 luni, un copil normal de la FasTrack Signing va putea utiliza 5 semne şi 1 cuvânt.
  • La 12 luni, un copil normal va putea rosti 3-5 cuvinte – la 12 luni, un copil normal de la FasTrack Signing va putea utiliza 25 de semne şi 16 cuvinte.
  • La 18 luni, un copil normal va putea rosti 10-50 de cuvinte – la 18 luni, un copil normal de la FasTrack Signing va putea utiliza 79 de semne şi 105 de cuvinte.
  • La 20 de luni, un copil normal va începe să combine cuvinte în enunţuri simple (de ex., „Ma-ma, sus”) – la 11-14 luni, un copil normal de la FasTrack Signing va începe să combine semne şi cuvinte pentru a forma enunţuri simple.

Aceste rezultate indică faptul că FasTrack Signing facilitează dezvoltarea abilităţilor de comunicare, dar şi a celor lingvistice, la bebeluşi şi copii mici.

FasTrack Signing

Comunicaţi cu bebeluşul dumneavoastră chiar de astăzi!
Sunaţi la cel mai apropriat centru pentru înscrieri.