FTK

FasTrack Music

FasTrack MusicŞtiaţi că muzica este o rampă de lansare pentru succesul copilului dumneavoastră în materiile de bază cum ar fi matematica, ştiinţa şi alfabetizarea? Prin premiatul curriculum ABC Music & Me™ , FasTrack® Music încurajează procesul de învăţare al copilului dumneavoastră, dar şi ritmul de dezvoltare, într-un mod creativ şi distractiv. Metodologia noastră sporeşte dezvoltarea creierului şi încurajează creativitatea şi încrederea în sine, inspiră imaginaţia şi curiozitatea muzicală. Cercetările noastre independente arată că participanţii la FasTrack Music fac progrese semnificativ mai mari în dezvoltarea abilităţilor lor lingvistice şi de alfabetizare în comparaţie cu cei care nu sunt înscrişi în program.

Ştiaţi că muzica este o rampă de lansare pentru succesul copilului dumneavoastră în materiile de bază cum ar fi matematica, ştiinţa şi alfabetizarea? Prin premiatul curriculum ABC Music & Me™, FasTrack Music încurajează procesul de învăţare al copilului dumneavoastră, dar şi ritmul de dezvoltare, într-un mod creativ şi distractiv. Metodologia noastră sporeşte dezvoltarea creierului şi încurajează creativitatea şi încrederea în sine, inspiră imaginaţia şi curiozitatea muzicală. Cercetările noastre independente arată că participanţii la FasTrack Music fac progrese semnificativ mai mari în dezvoltarea abilităţilor lor lingvistice şi de alfabetizare în comparaţie cu cei care nu sunt înscrişi în program.

Găsiţi cursul potrivit pentru copilul dumneavoastră aici:

FasTrack MusicSing and Play – Dansăm şi Ne Jucăm (1-2 ani)

Acest program a fost conceput pentru copiii foarte mici. El pune la dispoziţie un mediu bogat în stimulenţi, precum muzică, mişcare şi distracţie, pentru a crea şi întări căile neuronale ale bebeluşului dumneavoastră. Fiecare curs FasTrack Music Sing and Play creează o legătură specială între copil şi părinte, precum şi premisele unei pasiuni de durată pentru muzică. Sunaţi la cel mai apropriat centru pentru a vă înscrie copilul astăzi.

FasTrack MusicWiggle and Grow – Dansăm şi Creştem (2 -3 ani)

Acest curs oferă copiilor activi posibilitatea de a explora şi de a descoperi, de a veni cu propriile lor idei şi de a răspunde într-o manieră proprie. Implicarea dumneavoastră asigură siguranţa de care are nevoie copilul. În timp ce folosiţi instrumente muzicale, cântaţi şi dansaţi, veţi descoperi o lume atrăgătoare în care puteţi să sporiţi încrederea şi autocontrolul copilaşului dumneavoastră şi să-i dezvoltaţi abilităţile lingvistice timpurii. Sunaţi la cel mai apropriat centru pentru a vă înscrie copilul astăzi.

FasTrack MusicLaugh and Learn – Râdem şi Învăţăm (3-4 ani)

Pre-şcolarii se dezvoltă prin jocuri de imaginaţie, aşa că programul nostru include cântece, poveşti şi instrumente muzicale, care vor spori creativitatea copilului dumneavoastră. Mai mult: este foarte distractiv! Cu o mulţime de beneficii cognitive, emoţionale şi sociale, un curs FasTrack Music este locul perfect pentru un pre-şcolar. Sunaţi la cel mai apropriat centru pentru a vă înscrie copilul astăzi.

FasTrack MusicMove and Groove – Să Ne Mişcăm şi Să Dansăm (4-6 ani)

Copiii care continuă cu un curs FasTrack Music până la o vârstă şcolară îşi vor dezvolta mai mult capacitatea de învăţare şi pasiunea pentru muzică.
În cursul FasTrack Music, micul tău muzician va învăţa despre conceptele muzicale de bază, creându-şi astfel un punct de plecare solid pentru alte lecţii de muzică din viitor.
Copiii explorează o varietate de stiluri muzicale şi instrumentele ce fac parte dintr-o orchestră prin jocuri de grup, muzică şi poveşti din multe alte culturi. Aceste cursuri reprezintă un proces de educaţie muzicală care pregăteşte scena pentru un viitor succes. Sunaţi la cel mai apropriat centru pentru a vă înscrie copilul astăzi.

FasTrack Music

Muzica oferă copilului dumneavoastră o bază solidă pentru învăţare.
Sunaţi acum la cel mai apropiat centru pentru înscrieri.