FTK

FasTrack Fundamentals

FasTrack FundamentalsProgramul FasTrack® Fundamentals este o modalitate distractivă şi interactivă de a oferi copilului dumneavoastră abilităţile necesare pentru a avea succes in secolul 21. Folosind Staţia de Învăţare FasTrack® şi metodologia noastră bazată pe dezvoltarea totală a copilului, FasTrack Fundamentals oferă o abordare echilibrată a procesului de învăţare pentru copiii de 3 – 8 ani.

Programul nostru oferă copilului dumneavoastră, timp de 2 ani, un sejur educaţional de neuitat prin 12 materii, de la Literatură, la Economie şi Biologie. În fiecare curs, copilul dumneavoastră va avea de-a face cu un curriculum distractiv care îi va crea o pasiune de durată pentru învăţătură.

Nu numai că el va fi expus unui conţinut atrăgător, dar va şi deprinde abilităţi valoroase pentru un viitor educaţional de succes. Abordarea noastră unică faţă de procesul de învăţare se bazează pe Avantajele FasTrack®:

FasTrack FundamentalsCreativitateLe permite elevilor să-şi folosească imaginaţia pentru a rezolva probleme complicate.

Gândirea critică – Încurajează elevii să analizeze şi să cristalizeze concepte şi idei.

Comunicarea – Ajută elevii să-şi transforme ideile în expresii clare.

Colaborarea – Aduce elevii împreună în echipe mici pentru a crea produse şi soluţii.

Încrederea în sine – creează un loc sigur, atât pentru succes, cât şi pentru eşec.

În cadrul şedinţelor cu părinţii se vor stabili obiectivele pentru succesul copilului dumneavoastră. Părinţii şi personalul centrului vor revizui progresul elevilor şi vor stabili de comun acord obiective pentru a se asigura că elevii îşi vor atinge scopurile.

Rapoarte de progres:

Pe măsură ce pregătim elevii pentru succes la şcoală, monitorizăm progresul fiecărui copil folosind Avantajele FasTrack ca termen de referinţă. Instructorii noştri sunt antrenaţi în metode de observare care le permit să evalueze cu certitudine progresul fiecărui elev.

Notificări săptămânale:

Toate programele oferă Note de Explorare săptămânale, ce conţin informaţii pentru părinţi despre experienţele copiilor în clasă. Fiecare Notă de Explorare este menită să arate abilităţile deprinse de copil şi oferă, în acelaşi timp, idei de pus în practică acasă.

FasTrack Fundamentals

 Deveniţi partenerul nostru în călătoria educaţională a copilului dumneavoastră.
Sunaţi la cel mai apropriat centru pentru un Curs Discovery gratuit!