FTK

FasTrack Discoverers

FasTrack DiscoverersCopiii au o curiozitate naturală de a investiga, experimenta şi descoperi. Programul nostru FasTrack® Discoverers pentru copiii de 3 – 5 ani oferă un mediu educaţional atrăgător care va spori curiozitatea preşcolarului dumneavoastră şi îl va pregăti de succes.

Obiceiurile de succes la copii se formează din vreme, adeseori chiar înainte de a începe şcoala. Este important să vă provocaţi copilul pentru a-l putea pregăti de viitor. Programul nostru FasTrack Discoverers propune o abordare echilibrată ce include: concepte complexe, consolidarea unui vocabular avansat, educaţie digitală şi o atmosferă de colaborare. Curriculum nostru preşcolar implementat de-a lungul mai multor zile se bazează pe pregătirea copilului pentru şcoală, ajutându-l pe acesta să aibă succes atât la şcoală, cât şi în viaţă.

FasTrack DiscoverersCercetările lui Bruce Perry şi a altor experţi educaţionali au arătat că, datorită expunerii continue la media de tip digital, copiii procesează informaţia într-un ritm mult mai rapid. FasTrack Discoverers vine în întâmpinarea nevoilor acestor elevi digitali, oferindu-le oportunitatea de a socializa cu cei de o seamă cu ei, de a colabora la proiecte, de a-şi dezvolta imaginaţia prin artă şi de a-şi mări încrederea în sine.

Prin parteneriatul cu părinţii elevilor secolului 21, vom crea un mediu în care viitorii lideri vor excela. Elevii sunt încurajaţi să cerceteze şi să inoveze prin folosirea de metode ştiinţifice. Copiii explorează diferite ipoteze şi vor realiza că a pune întrebări este primul pas spre creativitate. Elevii vor câştiga încrederea de a explora şi de a testa limitele cu ajutorul profesorilor şi părinţilor. FasTrack Discoverers este un loc sigur pentru copiii inteligenţi, viitori inovatori şi gânditori care vor schimba lumea.

FasTrack Discoverers

În cadrul şedinţelor cu părinţii se vor stabili obiectivele pentru succesul copilului dumneavoastră. Părinţii şi personalul centrului vor revizui progresul elevilor şi vor stabili de comun acord obiective pentru a se asigura că elevii îşi vor atinge scopurile.

Rapoarte de progres:

Părinţii vor primi Tabele de Progres lunare ce reflectă etapele de dezvoltare prin care trec elevii noştri. Profesorii oferă rapoarte detaliate despre ceea ce se învaţă în clasă. Părinţii şi instructorii lucrează împreună pentru a asigura o creştere şi o dezvoltare continuă a elevilor.

Notificări săptămânale:

Toate programele oferă Note de Explorare săptămânale, ce conţin informaţii despre experienţele copiilor în clasă pentru părinţi. Fiecare Notă de Explorare este menită să arate abilităţile deprinse de copil şi oferă, în acelaşi timp, idei de pus în practică acasă.

Fastrack Discoverers

Rezervaţi acum un loc pentru micul dumneavoastră inventator!
Sunaţi acum la cel mai apropiat centru pentru înscrieri.