FTK

FasTrack Robotics

În ziua de astăzi, oricand aduci vorba de educatie apare în discutie inevitabil și tehnologia: robotica, programarea și sistemele de calcul.

Conform Computerworld, în doar câțiva ani, piața muncii din Londra va avea un deficit de 300.000 de muncitori capabili sa opereze digital. Educația digitala este absolut necesara într-o lume în care tehnologia prinde rădăcini din ce în ce mai puternice în toate domeniile.

 

Fastrack Robotics , este un program adresat copiilor cu vârste intre 4 și 8 ani, care își propune sa introducă tinerii studenți în lumea ingineriei, programării și a gândirii computaționale.

În cadrul lectiilor studenții realizeaza prototipuri de roboti cu ajutorul cuburilor robotice Cubelet (https://www.modrobotics.com/) care sunt inzestrate fiecare cu abilități speciale: roti, senzori, difuzoare,lanterne, etc.

 

Programul îmbină experimentele, practica și dezvoltarea abilitaților personale, precum lucru în echipa, comunicare și rezolvarea de probleme. Introducerea în lumea tehnologiei inca de la o vârsta frageda, are ca scop pregătirea pentru viitorul tehnologic care ne asteapta.

 

Copilul tău este pregătit pentru noua era tehnologica?