FTK

Vocile FasTracKids

“Daca cineva crede ca am uitat ce semnifica data de 5 mai pentru mine si echipa mea, se inseala! Acum 10 ani am deschis oficial activitatea Centrului Educational “Maria Pro Day” cu programul after school in care erau inscrisi 5 copii, acum studenti anul I. Ce s-a intamplat in acesti 10 ani? Avem un numar de 125 copii care ne frecventeaza programele saptamana de saptamana. Am diversificat programele cu noi provocari:cu gradinita, Mind Lab (locul 3 la Olimpiada Nationala), Programele #FasTracKids pentru copii intre 8 luni si 8 ani, cu programele X COLONY si TECHNOKIDS si nu ne prim aivi. In vara venim cu o SUPER SURPRIZA! Am participat la 8 editii ale concursului international READ FOR THE RECORD, la care am reusit sa ne clasam pe locul I in anul 2014, sprijiniti de ISJ Arges, cu un numar de 3236 cititori. De asemenea am participat, inca de la instituirea lor, la concursurile Voces of FasTracKids Speech Contest, iar la editiile 2016 si 2017 am castigat cate un loc I prin Bar Ingrid si Puscasu Maria, studente FasTracKids si prescolari in centrul nostru.

Astazi , cand am implinit 10 ANI, am primit o veste care ne-a umplut inimile de bucurie si ne-a confirmat faptul ca in centrul nostru activitatea educationala de calitate si implicarea echipei este de 100%.

Am primit 2 locuri întâi la Voces of FasTracKids! La categoria 6 ani , CRISTACHE JUSTIN iar la discursul de echipa, GEORGESCU LUCAS CRISTIAN SI FILIP MIHAI!

In acesti 10 ani am avut curajul sa investesc in formarea a 10 instructori FasTracKids, sa acord incredere neconditionata celor care s-au aratat interesati sa faca parte din minunata echipa a Centrului “Educational Maria Pro Day”. Sunt mandra, ca azi multe centre educationale private se bucura de serviciile acelora care s-au format in centrul nostru . In fond se adreseaza tot copiilor din Pitesti.Toate acestea ma indreptatesc sa afirm, ca prin tot ceea ce au realizat Centrul Educational “Maria Pro Day” si #AcademiaFasTracKids Pitesti in acesti 10 ani, si-au asigurat un loc binemeritat in erarhia centrelor educationale care promoveaza “educatie de calitate”

Multumesc tuturor celor peste 1000 de parinti care ne-au trecut pragul si ne-au acordat increderea lor! Multumesc tuturor studentilor care au reusit sa finalizeze sau nu cursurile noastre , care cer perseverenta, implicare si daruire!

Si nu in ultimul rand , multumesc echipei mele care zi de zi incearca si reuseste sa asigure un proces educational de exceptie! Va las sa-i vedeti pe castigatorii din acest an! Si daca apreciati, va multumim!”  Marioara Frangulea, Director al Centrului Fastrackids Pitesti

Publicată de Marioara Frangulea Pitesti pe Duminică, 6 Mai 2018

 

 

Fiecare copil își folosește vocea pentru a-și exprima creativitatea, ideile și visele. Pentru că noi credem că aceste voci trebuie auzite, FasTracKids® le oferă o platformă pe care să-și poată demonstra încrederea și abilitatea de a comunica cu succes. Una dintre metodele prin care programele noastre dezvoltă abilitățile de comunicare ale copilului este aceea de a instrui copiii să susțină la sfârșitul fiecărei lecții o scurtă prezentare în care aceștia împărtășesc grupei importanța noțiunilor învățate în acea sesiune.

FasTracKids student winning award imagePentru a promova aceste cunoștințe la nivel internațional, FasTracKids organizează anual un concurs international de comunicare pentru copii. Studenții înscriși își pot demonstra abilitățile de comunicare cercetând, scriind și susținând propriul discurs in limba lor maternă sau într-o limbă străină. Fiecare copil vorbește în fața colegilor în timp ce un trainer FasTracK înregistrează video prezentarea.

Anul acesta, copiii au vorbit despre ”Ce înseamnă să fii un FasTracKid.” Studenții au împărtășit unii cu ceilalți de ce sunt mândrii să fie FasTracKids precum și experiențele lor pozitive din cadrul programului. Copiii care participă la acest concurs prezintă, de obicei, un nivel ridicat al abilităților oratorice și de folosire a vocabularului precum și o înțelegere excepțională a importanței educației timpurii.

Privește câștigătorii concursului nostru, cu vârste cuprinse intre 3 și 8 ani, cum descriu ce înseamnă pentru ei FasTracKids accesând playlist-ul Youtube de mai jos.

Voices of FasTrack English Speech Contest Winner (Category 1) – Romania

Voices of FasTrack English Speech Contest Winner (Category 1) – Romania

Voices of FasTrack English Speech Contest Winner (Category 2) – Romania

This is Ioana from FasTracKids – Galati in Galati, Romania. She is 7 years old and won for best speech in Category 2 of the 2013 …

Voices of FasTrack English Speech Contest Winner (Category 2) – Romania
This is Adam from FasTracKids – Galati in Galati, Romania. He is 5 years old and won for best speech in Category 2 of the 2013 …

Voices of FasTrack English Speech Contest Winner (Category 3) – Romania
This is Teodora from FasTracKids Galati, Romania. She is 5 years old and won for best speech in Category 3 of the 2012 Voices …