FTK

Iniţiativa Globală

Water Wise

global_initiative_logo

FasTracKids® are o prezenţă globală care permite elevilor noştri să sensibilizeze publicul cu privire la lumea înconjurătoare şi resursele ei naturale. Noi, cei de la FasTracKids, credem că elevii noştri pot veni cu idei noi şi creative pentru a proteja resursele naturale şi a construi un viitor mai bun.

Programul „Water Wise” (Să Aflăm mai Multe despre Apă, n.t.) din Iniţiativa noastră Globală a dat şansa elevilor înscrişi în programul FasTrack® Fundamentals să afle mai multe lucruri despre apă, să colaboreze în activităţile din clasă şi să iniţieze proiecte în comunitate. Copiii învaţă despre valoarea apei şi despre moduri în care ei pot preveni poluarea şi risipa de apă.

De asemenea, în parteneriat cu Naţiunile Unite am sărbătorit Ziua Internaţională a Apei şi Race Across a Cleaner Earth (Cursa În Jurul Unui Pământ Mai Curat, n.t.) pentru a aduce apă curată într-o şcoală în Zimbabwe.

FasTracKids pune accentul pe colaborare ca parte a Avantajele FasTrack®. Prin aceste iniţiative, elevii au învăţat să colaboreze pentru a împărtăşi idei şi bune practici cu elevi, părinţi şi centre FasTracKids din alte colţuri ale lumii.

Pentru a accesa pagina noastră Facebook, selectaţi imaginea de mai jos:

Global Initiative Facebook Screen Shot