FTK

Campania Read For The Record

Read for the record 2018

Citeste mai multe…

 

 

Read for the record 2015

2Invitatie-Read-for-the-Record-FTK
FasTracKids Read for the Record - Bunny Cakes BookFasTracKids împreună cu Jumpstart au ţinut un eveniment anual într-o zi în care milioane de oameni s-au alăturat pentru a celebra alfabetizarea şi pentru a susţine eforturile de a promova educaţia timpurie. Read for the Record® arată puterea cititului aducând preşcolari şi adulţi renumiţi împreună pentru a citi aceeaşi carte în aceeaşi zi.

În 2014, şcolile şi centrele participante au citit cu succes povestea Bunny Cakes (Prăjiturile Iepuraşului, n.t.) de Rosemary Wells.

Bunny Cakes este povestea lui Max şi a lui Ruby şi a felului în care aceştia celebrează creativitatea, ceea ce reprezintă un avantaj al învăţării în fiecare clasă FasTracKids. Mai multe centre şi şcoli au organizat activităţi interesante şi un maraton de citit pentru această comică poveste pentru copii.

Read for the Record: 21 Octombrie, 2014

FasTracKids a participat la al 8-lea eveniment Read for the Record, o campanie internaţională ce pune accentul pe importanţa alfabetizării timpurii.

Pe 21 octombrie 2014, FasTracKids, Junmpstart şi alţi suporteri ai educaţiei timpurii au avut 2.383.645 de participanţi care au citit Bunny Cakes. FasTracKids a avut un număr record de 22.996 de mici cititori din 15 ţări! Bunny Cakes a prins viaţă pe scena teatrului la evenimentele organizate de FasTracKids, în parteneriat cu organizaţii locale de caritate pentru copii, unde s-au ţinut scenete, teatru de păpuşi şi au venit ca invitaţi cititori renumiţi din comunitate.

Vedeţi imagini din evenimentele noastre din jurul lumii în galeria de mai jos. Ajutaţi-ne să doborâm recordul mondial în 2015 şi înscrieţi-vă copilul pentru participare la cel mai apropiat centru FasTracKids!