FTK

Evenimente

Noi oferim cu plăcere oportunităţi de colaborare pentru elevii de la centrele FasTracKids® şi de la şcolile de pretutindeni. În cadrul evenimentelor noastre, elevii pot avea un impact pozitiv asupra comunităţilor locale în domenii precum alfabetizarea şi sustenabilitatea mediului.

Aceste evenimente internaţionale sunt concepute să întărească pasiunea copilului dumneavoastră pentru învăţătură, dar şi să creeze o dorinţă de a face o diferenţă în comunitatea din care face parte. FasTracKids oferă elevilor o platformă de unde pot să-şi folosească vocea şi mintea pentru a schimba lumea. Copilul dumneavoastră îşi poate folosi creativitatea pentru a participa la cauze globale precum sustenabilitatea mediului sau impactul alfabetizării timpurii.

Citiţi mai multe despre evenimentele şi concursurile noastre internaţionale, ce continuă să arate cât de importanţi sunt elevii FasTracKids în construirea unui viitor mai luminos pentru toţi!

 

Campania Read for the Record

 

Lansare FasTrack Robotics si discursul CEO-ul Fastrackids International

Vocile FasTrackids

“Daca cineva crede ca am uitat ce semnifica data de 5 mai pentru mine si echipa mea, se inseala! Acum 10 ani am deschis oficial activitatea Centrului Educational “Maria Pro Day” cu programul after school in care erau inscrisi 5 copii, acum studenti anul I. Ce s-a intamplat in acesti 10 ani?”   Marioara Frangulea, Director al Centrului Fastrackids Pitesti

Citeste mai multe…

Publicată de Marioara Frangulea Pitesti pe Duminică, 6 Mai 2018

Campania Read for the Record

Pe 21 octombrie, FasTracKids va participa la a opta ediţie a evenimentului Read for the Record, o campanie internaţională despre importanţa alfabetizării timpurii. Read for the Record arată puterea cititului aducând împreună preşcolari şi adulţi renumiţi pentru a citi aceeaşi carte în aceeaşi zi. Citiţi mai multe…

Vocile FasTracKids

Vocile FasTracKids

FasTracKids organizează anual un concurs international de comunicare pentru copii. Studenții înscriși își pot demonstra abilitățile de comunicare cercetând, scriind și susținând propriul discurs in limba lor nativă.
Citiţi mai multe…

Vocile FasTrack English

Vocile FasTrack English

FasTrack® English este programul nostru pentru Engleza ca Limbă Străină, care îi va face pe toţi elevii să vorbească – în engleză! Am decis că aceste voci merită să fie ascultate pretutindeni în lume. Cel de-al doilea concurs anual de discursuri Vocile FasTrack English a avut mai mult de 350 de participanţi care au trimis filmuleţe în care îşi arătau cunoştinţele de limba engleză.
Citiţi mai multe…

Iniţiativa Globală FasTracKids

Iniţiativa Globală FasTracKids

Our Global Initiative program “Water Wise” gave students enrolled in the FasTracKids program at participating centers the opportunity to learn water conservation, collaborate on classroom activities and initiate community projects. Citiţi mai multe…