FTK

FasTracKids Brăila

FasTracKids – Brăila

Str. Dorobantilor, Nr. 76, BL. B33, ET.1
Brăila,
Brăila, România  810197

Telefon: (074) 559-5129
E-mail: galati.beekids@gmail.com

fbicon1 yticon twicon

Programe:

FasTrack Signing

Vă întrebaţi vreodată la ce se gândeşte bebeluşul dumneavoastră?  Ca părinţi de copii mici, ştim că ei pot comunica înainte de a putea vorbi. Programul nostru FasTrack Signing te va ajuta să înţelegi ce vrea să îţi spună bebeluşul tău, fără toată frustrarea obişnuită.

fastrack_tots_logo

Pe măsură ce copilul dumneavoastră începe să meargă, se mişcă şi râde, începe să investigheze lumea. Copiii de doi ani explorează şi testează limitele lumii lor, folosindu-se de toate simţurile şi trăgând propriile lor concluzii.

Cursul nostru FasTrack Tots vă ajută să veniţi în întâmpinarea nevoilor copilaşului dumneavoastră prin oferirea unui prim pas spre învăţarea independentă şi formarea de prietenii.

fastrack_explorers_logo

Experienţa pre-şcolară este esenţială în determinarea atitudinii copilului dumneavoastră faţă de şcoală. Cea mai bună primă experienţă şcolară pentru copilul dumneavoastră este împreună cu FasTrack Explorers. Metoda noastră dovedită de a pune bazele ferme pentru începerea procesului de învăţare este acum disponibilă într-un program pre-şcolar de mai multe zile.

Fastrack Discoverers

Copiii au o curiozitate naturală de a investiga, experimenta şi descoperi. Programul nostru FasTrack Discoverers pentru copiii de 3 – 5 ani oferă un mediu educaţional atrăgător care va spori curiozitatea preşcolarului dumneavoastră şi îl va pregăti de succes.

fastrack_fundamentals_logo
Programul FasTrack Fundamentals este o modalitate distractivă şi interactivă de a oferi copilului dumneavoastră abilităţile necesare pentru a avea succes în secolul 21. Folosind tabla interactivă şi metodologia noastră bazată pe dezvoltarea totală a copilului, FasTrack Fundamentals oferă o abordare echilibrată a procesului de învăţare pentru copiii de 3 – 8 ani.

fastrack_english_logo
FasTrack English introduce şi susţine dezvoltarea copiilor în limba engleză, ceea ce le va îmbunătăţi felul în care gândesc şi interacţionează cu lumea din jurul lor. Perioada optimă în care se învaţă fluent o limbă străină este înainte de 8 ani.

FasTrack Camps

FasTracKids oferă copilului dumneavoastră experienţa distractivă a taberelor de zi, care îl vor ajuta să evite decalajul educaţional din timpul vacanţelor. Studiile recente arată că elevii care „fac o pauză” de la învăţat pot pierde aproape 6 luni de învăţare! Această pierdere educaţională le creează un dezavantaj serios când reîncep şcoala.