fbpx
 

Cariere

Locul de munca visat in Fastrackids Romania

Echipele noastre din intreaga tara sunt in crestere de aceea suntem in cautare de colegi noi pentru pozitiile de asistent educational, instructor/trainer si customer care/vanzari.

CUM AR TREBUI SA FIE ACEASTA PERSOANA CA SA FIE SI EA ȘI NOI MULȚUMIȚI DE COLABORARE?

  1. Sa aibă „lipici” la copii. Copiii sunt acele ființe perfecte și instinctive pe care nu le poți „aburi”, și care te pot îndrăgi din prima. Sau nu.
  2. Sa își dorească foarte mult sa se dezvolte pe sine. Cadrul il cream noi, dorința trebuie sa existe. Doar cei ce evoluează mereu vor putea ajuta cu adevărat copiii sa evolueze.
  3. Sa aibă abilitați de comunicare, sa poată întreține o relație de durata cu colegii dar și cu părinții. Sa fie receptiva la feedback.
  4.  Sa manifeste entuziasm si pasiune. Copiii o fac.
  5. Sa aiba un minim de cunoștințe despre psihologia copilului, si de asemenea un pic de experienta ajuta. Nu prea multa, pentru ca noi avem idei diferite fata de ”învățământul de masa”.
  6. Sa iubească copiii si sa știe sa “se joace”.
  7. Sa fie descurcăreața, flexibila și spontana. Gândirea creativa ajuta mult. Noi știm sa colaboram cu copiii bazându-ne pe spontaneitatea lor, fără pedepse și fără a impune reguli absurde.
  8. Sa fie harnica și serioasa in abordarea sarcinilor. Fiecare curs cu copiii are în spate ore de pregătire si organizare.
  9. Sa fie disponibila sa lucreze în echipa și sa ii ajute pe ceilalți din firma.
  10. Nu este nevoie de 3 facultăți, dar de cei șapte ani de acasă, da.
  11. Poate sa fie experimentata, proaspat absolventa, masteranda sau chiar studenta. Nu conteaza varsta… numai atitudinea!
programe educationale
programe educationale

CE OFERIM?

  1. Mediu de lucru centrat pe dezvoltarea personala. Nu exista limite ale potentialului uman.
  2. Training, coaching, invatare experientiala, feedback, sefi corecti care te sprijina cu adevarat.
  3. Formare continua, acces la informatii si studii relevante din domeniu, pe plan international. Suntem o companie americana la origine.
  4. Posibilitate de promovare in cadrul firmei. Crestem impreuna, dezvoltam mereu programe educationale pentru copii.
  5. Atmosfera de lucru excelenta. Satisfactii cu adevarat speciale. Cand poti sa faci o diferenta pentru un copil, te vei simti ca si cum ai avea aripi. Deja credem ca stii asta :).

DE CAND AVEM NEVOIE?

Cat mai repede. Daca ai citit acest anunt, te entuziasmeaza ideea de a lucra cu noi si te potrivesti perfect cu descrierea, trimite-ne un mail cu CV-ul tau la adresa office@ftk.ro. Te asteptam in echipa noastra.

P.S. Da, te rugam, un SHARE! Poate ai un prieten/prietena care va fi omul potrivit la locul potrivit.
Multumim!