FTK

franchisee

Viitorul începe AICI!

Aflați mai mult

Viitorul începe AICI!

Aflați mai mult

Viitorul începe AICI!

Aflați mai mult

FasTracKids - Galați

Zona: Centru – Intre Sediul AVIVA si Cafe Anglais
Str. Col. Nicolae Holban, nr. 10 bis (fosta Str. Culturii nr. 10)
Galați
Galați, RomâniaFlori: 0745 595 129
galati1@ftk.ro
Direcții

Bine Aţi Venit, Părinţi!

FasTracKids le deschide copiilor oportuniteatea de a avea succes în procesul de învățare și în viață!

Centrul nostru oferă programe de educație timpurie de calitate care dau posibilitatea copilului dumneavoastră să aibă succes la învățătură și în viață. Îl vom învăța pe copilul dumneavoastră abilități de învățare pentru toată viața, printr-o experiență de clasă distractivă, interactivă și antrenantă. Susținem familiile în dezvoltarea copilului ca întreg prin predarea celor Cinci Avantaje ale Învățării: abilități de gândire critică, încredere, creativitate, comunicare și colaborare.

Înscrieți-vă copilul pentru o Oră Gratuită de Descoperire FasTracKids la centrul nostru, pentru a începe să îl pregătiți pentru călătoria pe care o numim Viață!

Ce este FasTracKids?

Oferiţi copilului dumneavoastră toate avantajele posibile pentru a-l pregăti pentru un viitor strălucit. Programele FasTracKids atrag copiii, dezvoltându-le abilităţile cognitive, emoţionale şi sociale într-un mod natural şi distractiv şi prin folosirea tuturor simţurilor. Copiii care au participat la programele FasTracKids au avut succes în dezvoltarea lor educaţională, la testele naţionale, în muzică, scris, în vorbitul în public – în toate aspectele vieţii lor. O mare parte din succesul unui copil depinde de implicarea părinţilor şi, de aceea, oferim părinţilor şi bunicilor posibilitatea de a face parte din experienţa FasTracKids.

Urmăriţi link-urile noastre pentru a vedea FasTracKids în acţiune!