FTK

FasTrack Explorers

fastrack_explorers_iconExperienţa pre-şcolară este esenţială în determinarea atitudinii copilului dumneavoastră faţă de şcoală. Cea mai bună primă experienţă şcolară pentru copilul dumneavoastră este cu FasTrack® Explorers. Metoda noastră dovedită de a pune bazele ferme pentru începerea procesului de învăţare este acum disponibilă într-un program pre-şcolar de mai multe zile. Curriculum-ul nostru FasTrack Explorers pentru copiii de 2-4 ani oferă copilului o experienţă de învăţare digitală şi interactivă, ce include şi oportunităţi de colaborare cu profesori şi colegi.

În fiecare zi, copilul are şansa să interacţioneze cu tehnologia care este atât de populară printre elevi în secolul 21, iar oportunităţile de colaborare stimulează dezvoltarea cognitivă a copilului dumneavoastră.

FasTrack ExplorersProfesorii FasTracKids® sunt antrenaţi special pentru a înţelege etapele de dezvoltare prin care va trece copilul dumneavoastră în această perioadă. Integrarea învăţării digitale şi a abilităţilor de rezolvare a problemelor, cu accentul pus pe dezvoltarea social emoţională a fiecărui copil în parte, creează chiar în clasa de studiu o experienţă unică şi completă pentru acest stadiu de vârstă. Ziua unui Explorator FasTrack este plină de muzică, artă şi mişcare, lucrurile ce îl vor atrage pe copilul dumneavoastră. Folosind metoda FasTacKids, abilităţile timpurii de alfabetizare şi matematică se vor îmbina pe tot parcursul zilei.

Părinţii vor fi informaţi de progresul copiilor lor prin tabele de progres lunare. Acestea vă vor ajuta pe dumneavoastră şi pe profesorul partener din clasă să creaţi un plan de învăţare pentru a-l pregăti pe micuţ de şcoală.
În cadrul şedinţelor cu părinţii se vor stabili obiectivele pentru succesul copilului dumneavoastră. Părinţii şi personalul centrului vor revizui progresul elevilor şi vor stabili de comun acord obiective pentru a se asigura că elevii îşi vor atinge scopurile.

Rapoarte de progres:

Părinţii vor primi Tabele de Progres lunare ce reflectă etapele de dezvoltare prin care trec elevii noştri. Profesorii oferă rapoarte detaliate despre ceea ce se învaţă în clasă. Părinţii şi instructorii lucrează împreună pentru a asigura o creştere şi dezvoltare continuă a elevilor.

Notificări săptămânale:

Toate programele oferă Note de Explorare săptămânale, ce conţin informaţii despre experienţele copiilor în clasă pentru părinţi. Fiecare Notă de Explorare este menită să arate abilităţile deprinse de copil şi oferă, în acelaşi timp, idei de pus în practică acasă.

fastrack_explorers_logo

 Veniţi să exploraţi cu noi astăzi!
Sunaţi acum la cel mai apropiat centru pentru înscrieri.