FTK

Vocile FasTrack English

FasTracKids® oferă copilului dumneavoastră mai multe căi prin care să aibă succes în secolul 21. Una dintre aceste oportunităţi este reprezentată de abilitatea de a vorbi în engleză. La FasTracKids, încurajăm dezvoltarea abilităţilor de engleză ale copilului dumneavoastră prin organizarea concursului anual de discursuri Vocile FasTrack® English, care le va permite copiilor să-şi arate într-un mod creativ abilităţile în engleză.

Elevii înscrişi în programul FasTrack® English îşi arată progresul prin pregătirea unui discurs în limba engleză. Fiecare participant la concurs va fi înregistrat ţinând discursul de către un profesor de la FasTrack English.

Subiectele acestui concurs sunt alese pe baza temelor la modă acum în jurul lumii. Copiii vor avea astfel şansa de a-şi demonstra abilităţile de înţelegere a unei idei în engleză şi de a arăta cum o anumită temă îi poate afecta în familie, cartier şi comunitate. Mai mult, elevii sunt încurajaţi să pregătească un discurs în stilul lor preferat de învăţare, permiţându-le astfel să gândească şi să se exprime creativ. Copiii care participă au un nivel înalt de încredere în folosirea a doua limbi, dar şi un vocabular și o înțelegere de ansamblu a limbii engleze.

Aici găsiţi filmuleţele care au primit locul întâi în fiecare categorie. Felicitări tuturor participanţilor din lume!

Câştigătorul la categoria întâi – Mary de la FasTracKids – CitySmart Vietnam: Un discurs de 15-30 de secunde pentru elevii în primul an. Mary a ales să vorbească despre următoarele subiecte: spune-ne despre jucăria ta preferată şi de ce îţi place, spune-ne despre mâncarea ta preferată şi de ce îţi place şi descrie dormitorul tău.

Categoria a doua – Stefania de la FasTracKids – Novorossiysk, Rusia: Un discurs de 30-60 de secunde pentru elevii în al doilea an. Stefania ne spune despre talentul sau hobby-ul ei secret.

Categoria a doua – Dias de la FasTracKids – Aktau City, Kazakhstan: Un discurs de 30-60 de secunde pentru elevii în al doilea an. Dias ne descrie hainele lui preferate şi unde îi place să le poarte.

Categoria a treia – Seoyoung de la FasTracKids – Corea de Sud: Un discurs de 30-60 de secunde pentru elevii în al treilea an. Seoyoung ne spune ce fel de îngheţată i-ar plăcea să fie şi de ce.

Categoria a treia – Lyla de la FasTracKids – Corea de Sud: Un discurs de 30-60 de secunde pentru elevii în al treilea an. Lyla ne spune o poveste despre animalul ei de companie.

Categoria a patra – Elevii FasTrack English de la FasTracKids – Moldova: SElevii recită un cântec sau o poezie pe care au învăţat-o la FasTrack English. Acest lucru poate fi făcut în grup sau individual.