FTK

Kids PARTY (3,5-9 ani)

baloaneToti copiii inscisi la cursurile noastre, dar nu numai ei, sunt invitati sa-si serbeze ziua de nastere alaturi de prieteni si de instructorii FasTracKids.
Petrecerile aniversare organizate in centrele FasTracKids sunt inedite oferind o alternativa total DIFERITA de ceea vei gasi la un organizator standard de petreceri pentru copii.
In primul rand petrecerea FasTracKids imbina activitatile recreative cu cele educative.Copiii sunt insotiti in cele 3 ore de desfasurarea a lectiei-petrecere de catre instructorii nostri care sunt calificati si specializati in educatie prescolara.

coifDesi titulatura de “lectie” ar putea duce cu gandul la o activitate oarecum rigida, feedback-ul tuturor parintilor care si-au facut petrecerile impreuna cu noi a fost ca bucuria copiilor dupa petrecerea FasTracKids le-a depasit cu mult asteptarile. Noi ne-am convins ca avand un scenariu de desfasurare bine gandit si cu supravegherea unui personal adecvat o petrecere de copii poate sa fie folosita si in scop educativ pastrandu-si in acelasi timp scopul principal si anume acela de a-i binedispune pe invitati.

kids-party-960X640-2